Vloerisolatie van Jos Surinx hét afwerkingsbedrijf uit Bilzen

Jos Surinx is sinds 1995 de Limburgse dienstenspecialist en het afwerkingsbedrijf uit Bilzen dat voor de totale afwerking van uw woning of  project kan zorgen. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van professionele materialen én de beste grondstoffen, hebben we al vele tevreden klanten kunnen dienen en helpen met hun nieuwbouw of renovatie project. Daarnaast werken we met een stipte planning waarmee we snel en doelgericht te werk kunnen gaan. We staan geregistreerd als erkend aannemer bij het FOD economie en dragen deze erkenning, die gelijker tijd als kwaliteitslabel kan beschouwd worden, hoog in het vaandel. Enkel een stabiel en betrouwbaar bedrijf zal door het Ministerie van Economie in aanmerking komen voor deze erkenning. Dus wilt u een vakman voor bijvoorbeeld uw vloerisolatie of andere dienst, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Dan bent u aan het juiste adres bij Jos Surinx hét afwerkingsbedrijf uit Bilzen.

Gespoten Pur isolatie of vaste vloerplaten?

Met het plaatsen van onze vloerisolatie houden we rekening met het totaal concept van uw interieur. In ruimtes op het gelijkvloers wordt er veelal gekozen voor een thermische vloerisolatie. U kunt zelf bepalen of u die in een gespoten PUR wilt krijgen of met bijvoorbeeld isolatieplaten. Kiest u voor vloerplaten, dan dienen voorafgaand de leidingen en buizen op de betonvloer uitgevuld te worden door uitvulchape. Deze chape bestaat uit een mengeling van cement en polystyreen korrel die op hun beurt zorgen voor een verhoogde isolatiewaarde. Op het verdiep van uw woning of bij appartementsbouw kan u voor het vermijden van ongewenste contactgeluiden kiezen voor een akoestische vloerisolatie. Deze kan ook in combinatie met thermische isolatie geplaatst worden. Denk hier bijvoorbeeld aan het plaatsen van Accorub of Insulit matten. Mocht u gekozen hebben voor een gespoten PUR isolatie in uw vloeropbouw, dan wordt deze achteraf vlak geschuurd indien er vloerverwarming op geplaatst zal worden. Eventuele akoestische Accorub matten worden onder de chape geplaatst en Insulit wordt voorafgaand aan de vloerverwarming op de PUR geplaatst.

Afwerkingsbedrijf uit Bilzen voor al uw vloerisolatie

Bent u op zoek naar een afwerkingsbedrijf dat u van dienst kan zijn voor vloerisolatie d.m.v. bijvoorbeeld PUR isolatie, dan kunt u ons altijd eerst benaderen voor een gratis prijsofferte. Wij geven u advies op maat en helpen u een keuze te maken in de mogelijkheden van vloerisolatie. Na de plaatsing leveren wij u alle nodige attesten die u in uw gemeente of bij de overheid kan indienen voor eventuele premies of andere belastingvoordelen.

U kunt ons contacteren via 089417307 of u drukt simpelweg even op de contact knop en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u!