Schilderwerken op maat door Jos Surinx

Schilderwerken van hoge kwaliteit, daar staat Jos Surinx voor. Jos Surinx werkt enkel met professionele materialen en hoge kwaliteit verf. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kan U bij ons terecht met al uw wensen. Ook bieden wij een gepaste oplossing bij het herstellen van bijvoorbeeld brand of waterschade. U kan ons uw interieur toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw huis ook echt als uw thuis aanvoelt. Onze vakbekwame mensen zijn vertrouwd met de nieuwste, maar ook met de meest traditionele behang en schildertechnieken. Uw wanden, plafonds, deuren en plinten in matte verf, glanzende verf, hoogglans of satijn. U mag dromen en uw binnenhuisarchitect mag grenzeloos ontwerpen. Jos Surinx verzorgt dit totaalconcept van uw woning of project.

Schilder in de omgeving van Limburg gezocht?

Schilder gezocht in de omgeving van Limburg? Wij zijn de schilder uit Bilzen die u zoekt! Wij staan klaar voor al uw projecten in binnen- en buitenschilderwerk. Voorafgaand kan u bij ons ook terecht voor al u uw pleisterwerken en Gyprocwerken. Ook speciale toepassingen met waterbestendige of brandvertragende verf zijn mogelijk. Of heeft uw interieur een accentmuur in een opvallende kleur of geschilderd in een speciale techniek? Onze schilders zorgen steeds voor een perfecte hechting en dekking van de afwerklaag. Ook voor het lakken van uw deuren en plinten en het afkitten waar nodig. Of het schilderen van uw buitenschrijnwerk, carport of houten gevelbekleding. U kan op onze expertise, advies en uitvoering rekenen.

Behangen met papier, vliesbehang of glasvezel

Jos Surinx is een bij het ministerie van FOD Economie erkend aannemersbedrijf. De firma Jos Surinx is gekend en staat garant voor haar vakmanschap van hoge kwaliteit. Wij maken van elk huis of project een thuis. Behangen van papier, vliesbehang of glasvezelbehang. Van klassieke en romantische motieven tot perfect afgelijnde moderne structuren en vormen. Maak uw keuze en wij voeren het voor u uit. U kan ons uw totaalproject toevertrouwen. Vraag vrijblijvend een gratis prijsofferte aan of neem contact met ons op het nummer 089417307. Onze offertedienst zal uw aanvraag spoedig in behandeling nemen.