Pleisterwerk bij nieuwbouw of renovatie

Pleisterwerk is een vorm van interieur decoratie die al eeuwenlang gebruikt wordt voor een mooie afwerking van de binnenkant van uw woning. Pleister zorgt ervoor dat uw huis net weer dat beetje meer als uw thuis begint te voelen. Voor professioneel pleisterwerk door een ervaren stukadoor bent u bij Jos Surinx aan het juiste adres. Met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zorgen wij voor een strakke en gladde afwerking van uw interieur en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook kleine herstellingswerken na schade of verbouwing worden door ons behandeld.

Stukadoor met vakkennis

Onze stukadoors werken alle muren en plafonds schilderklaar af. Ook als het gaat om herstellingswerken na schade of verbouwing, of bij het gebruik van speciale pleistertechnieken. Met betrekking tot de kwaliteit leggen wij als professioneel afwerkingsbedrijf de lat aanzienlijk hoger dan de wettelijke normen volgens het WTCB. Als firma stellen wij aan onze eigen uitvoerders hoge eisen met betrekking tot gladheid, vlakheid, loodrechtheid van wanden en plafonds en de haaksheid van de hoeken. Voorziet uw woning of project ook een verlaagd plafond, lichte scheidingswanden, gordijnbakken of andere afkastingen, bieden wij graag onze Gyprocwerken of maatwerken aan.

Afwerkingsbedrijf uit Bilzen

Als u een vakbekwame stukadoor zoekt, bent u bij Jos Surinx op het juiste adres. Wij geven advies over onze diverse toepassingsmogelijkheden van onze diensten. Uw totaalproject is bij ons in goede handen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in voor een gratis prijsaanvraag of neem contact met ons via 089417307 of [email protected] . Onze offertedienst zal uw aanvraag spoedig in behandeling nemen. Als bedrijf is Jos Surinx een ware trendsetter op het gebied van het bepalen van een nieuwe kwaliteitsnorm, rekening houdend met de hoge eisen van klant, architect of investeerder. Heeft uw nieuwbouw woning last van zettingsbarsten, dan bieden wij u steeds een gepaste oplossing om dit te herstellen. Op uw verzoek, of dat van uw architect, kunnen zelfs specifieke afspraken gemaakt worden om bepaalde muren in de woning, die onderhevig zijn aan zijdelings scherend licht, of waarbij een indirecte verlichting alle details toonbaar maakt, als “extra” te bewerken, waardoor het allerhoogste afwerkingsniveau behaald zal worden. Jos Surinx engageert zich voor alle werken, groot en klein. Jos Surinx is een bij het ministerie van FOD Economie erkend aannemersbedrijf.