Gyprocwerken, lichte wanden en plafonds.

Voor advies, opvolging en begeleiding van uw project met betrekking tot de Gyprocwerken, bent u bij Jos Surinx aan het juiste adres. Wij bieden vanuit onze organisatie bekwame Gyprocplaatsers en afwerkers aan. Wij plaatsen al uw lichte wanden en plafonds, scheidingswanden en voorzetwanden al dan niet geïsoleerd, steeds rekening houdend met uw thermische of akoestische wensen of voorwaarden. Onze Gyprocwerken worden met onze gipsplaten schilderklaar afgewerkt. In vochtige ruimtes worden aangepaste vochtbestendige WR-platen gebruikt. Ook brandvertragende of brandbestendige toepassingen mogelijk met RF-platen. Denk hier maar aan het wandgeheel achter uw gashaard of bij het afkasten van schouwbuizen.

Gipsplaten als tegelplafond.

Gyproc is een vorm van droogbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van gipsplaten. Gyproc biedt de oplossing voor eenvoudige tot zeer gedetailleerde binnenhuis constructies, gaande van voorzetwanden en scheidingswanden, tot verlaagde plafonds en allerhande afkastingen. Denk ook maar aan verlaagde plafonds met een lichtkoof, uitsparing voor indirecte verlichting. Uw gordijnnissen en retombées. Wanden kunnen al dan niet geïsoleerd worden, naargelang uw thermische of akoestische wensen. Het plaatsen van akoestische plafonds in kantoren of in ruimtes met veel glas en beton. Het integreren van schuifdeuren, het afwerken van Geberit ophangtoiletten, de afwerking rondom uw Velux raam of dakkapel. Het wandgeheel rondom uw gashaard en televisiescherm. En dit alles steeds rekening houdend met de gewenste thermische, akoestische, vochtbestendige of brandvertragende normen en voorschriften.

Plafonds en wanden afgewerkt met kwaliteit.

Jos Surinx is een bij het ministerie van FOD Economie erkend aannemersbedrijf. Diverse projectinvesteerders, architecten, privé bouwers en verbouwers maken al jarenlang gebruik van onze diensten en hebben ervaren dat ons bedrijf alleen met topmaterialen, sterke kwaliteit gipsplaten en vakbekwame mensen werkt. Bekijk op onze website ook eens onze reeds gerealiseerde projecten. Ook aan belangrijke bouwpromotoren zoals Vestio en Som Project mogen wij reeds vele jaren onze diensten aanbieden. Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning of project, klik dan op contact en stuur ons je vragen of wensen. U krijgt steeds gratis advies of indien gewenst een vrijblijvende prijsofferte. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 089417307.