Gevelbekleding voor uw huis!

Geef uw woning of project een uitgesproken “look” door gebruik te maken van bijvoorbeeld een houten gevelbekleding. De vakbekwame schrijnwerkers bij Jos Surinx zullen uw gevel bewerken tot het beoogde resultaat. Bedenk maar hoe cederhout een geweldig resultaat kan geven op uw gevel, al dan niet in combinatie met buitenpleister of gevelsteen. Ook kan u bij ons terecht voor schrijnwerk op poorten, carports, overdekte terrassen en buitenvloeren.

Cederhout of andere materialen

Uw architect of uzelf kiest het materiaal, en wij bewerken en behandelen dit eventueel in de gewenste tint. Naast cederhout bieden wij uiteraard nog diverse andere traditionele of tropische houtsoorten aan voor de bekleding van uw gevel, carport, wandgeheel of terrasvloer.

Schrijnwerk van kwaliteit geleverd uit Limburg, Bilzen

Jos Surinx is een bij het ministerie van FOD Economie erkend aannemersbedrijf. Wij werken enkele met vakbekwame schrijnwerkers in onze eigen schrijnwerkerij. Jos Surinx is trendsetter in hoge kwaliteitsnormen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Dit geldt zowel voor onze gevelbekleding, als voor al onze andere diensten. Onze schrijnwerkers leveren de kwaliteit die u verwacht met professionele materialen en grondstoffen. Heeft u vragen over schrijnwerk of bent u geïnteresseerd in een gratis prijsaanvraag, dan klikt u hier om het contact formulier in te vullen. Daarnaast kan u ook bereiken via 089417307 of [email protected] . Onze offertedienst zal uw aanvraag spoedig in behandeling nemen.