Buitenpleister nodig?

Dat we bij Jos Surinx op meerdere vlakken vakmannen hebben mogen duidelijk zijn. Zo ook op het gebied van het buitenpleisterwerk. Buitenpleister, ook wel sierpleister of crepi genoemd, is een geveltoepassing geschikt voor nieuwbouw of renovatie. Naargelang uw behoefte of op advies van uw architect kan deze pleister glad of met korrelstructuur uitgevoerd worden, eventueel voorafgaand voorzien van een buitengevelisolatie waarover vervolgens deze siliconepleister zorgt voor een strak afgelijnde wand in de door u gekozen kleur. Wij garanderen steeds een optimale hechting. Wenst U voor uw buitengevel een uiterst gladde afwerking, bieden wij graag STO Milano techniek aan. Wij zijn een ware trendsetter in hoge kwaliteitsnormen en werken enkel met de meest professionele materialen en grondstoffen.

Sierpleister voor elke ondergrond.

Ons buitenpleisterwerk wordt toegepast op diverse ondergronden. Voor het strak aflijnen van uw moderne nieuwbouwwoning, al dan niet geplaatst op buitengevelisolatie. Voor het geven van een accent in uw pastorijwoning, of ook voor diverse toepassingen in de renovatie van uw woning. Onze vakmannen werken steeds met de meest professionele materialen en garanderen een optimale hechting aan de ondergrond. U kan ons de “look” van uw woning of project toevertrouwen.

Plafonds en/of wanden afgewerkt met kwaliteit.

Jos Surinx is een bij het ministerie van FOD Economie erkend aannemersbedrijf. Of u nu werkt met een architect of vanuit eigen initiatief, wij volgen uw wensen op en voorzien u van vakbekwaam advies. Bent u geïnteresseerd in onze expertise of wilt u geheel vrijblijvend een gratis prijsaanvraag? Vul dan ons contactformulier in of u kunt bellen naar 089417307. Onze offertedienst zal uw aanvraag spoedig in behandeling nemen.